♥ ♥ dear husband ♥ ♥

♥ mencintai yang halal itu pasti lebih indah ♥

Saturday, March 10

" Segmen Aku Ade Blog "

 hello everyone... 
tetibe pagi pagi bute ni cik teringin nak join satu segmen neyh...
segmen ape ek? segmen aku ade belog laa :)


ade yang nak join jugak? cam ne ye...
hmm,, ape kate try and eror wat cam neyh...

first korang copy url picture kat bawah ni, then paste kat belog korang..



udah? then..
buat cam cik wat neyh..

nama samaran : ciksyikin
nama blog : cik rabbit
usia blog : baru nak masuk 5 bulan

yang berwarna selain warna hitam tu korang punye info okeyh..

senang kan... 
tapi kan... segmen ni ade tarikh tutup...
3 hari selepas hari ni tarikh tutup dye..
(13 mac 2012 - jam 11:60 malam)


oke done.. cukup sampai disini...
selamat bersegmen.
smile :)


4 comments:

  1. hi! pka dari segmen yg sama.
    jemput singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  2. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  3. datg dari segmen yang same...salam kenal...

    ReplyDelete